Download

Deze pagina bevat koppelingen naar bestanden die kunnen worden gedownload. Klik op de bijbehorende koppeling  bij de beschrijving van een bestand om met het downloaden van het bestand te beginnen.

Tour versie 1.12 Complete Test versie

Dit is het volledige programma, alle functies zijn actief.
Het betreft test versie die maar een beperkt aantal verrichting toelaat. Het programma kan volledig functioneel gemaakt worden door het aan te kopen en te registreren (Zie in het programma onder Bestand Instellingen Firma).

Eens het “downloaden” afgelopen is kan je het zelf uitpakkende (self-extracting) bestand laten installeren door de knop Openen te klikken. Je kan het ook achteraf laten starten door het bestand aan te klikken, via Windows Verkenner, in de map waar je het bestand hebt opgeslagen.

Tour versie 1.12 Build 1.17

Tour versie 1.12 Build Update

Dit is enkel de laatste revisie (laatste compilatie waar nog enkele details bijgewerkt zijn) van het programma Tour en niet het complete programma. Dus dit is enkel bedoeld om bestaande gebruikers van Tour versie 1.1x van een laatste revisie (build) te voorzien.

Tour update versie 1.12 Build  1.17
Eens het downloaden afgelopen is kan je het zelf uitpakkende (self-extracting) bestand Tour112B117Upd.exe direct laten installeren door de knop Openen te klikken, dan de knop OK en vervolgens de knop Unzip. Je kan het ook achteraf laten starten door Tour112B117Upd.exe aan te klikken, via Windows Verkenner, in de map waar je het bestand hebt opgeslagen.

Import Tool

De MS-DOS voorganger van het programma Tour was PressMaster. Gebruikers die upgraden vanaf deze versie kunnen hier de nodige Import programma’s afhalen (Enkel geschikt voor import vanaf PressMaster v2.4):
opres24

Met het programma Tour wordt het mogelijk om de volledige administratie van een ronde af te handelen.